+31 35 543 1000 info@kza.nl

In de praktijk

Uiteraard kunnen wij niet zonder onze medewerkers. Zij zijn de dragende kracht achter de organisatie, zij leveren het werk af bij de klant, helpen elkaar naar een hoger niveau en zorgen ervoor dat de sfeer gezellig en gemoedelijk is. Om je een goed beeld te geven hoe zij het vinden om bij KZA te werken nemen we je graag mee naar een aantal collega’s.
Vier jaar geleden ben ik gestart als Young Professional bij de masterclass van KZA. Doordat ik aan leuke en uitdagende projecten bij verschillende klanten heb mogen werken heb ik veel ruimte gekregen om mijzelf te ontwikkelen in de richting die ik wil. Inmiddels heb ik over een aantal onderwerpen veel kennis opgedaan waardoor ik nu trainingen geef aan mijn collega’s. Erg leuk om te doen en ook weer leerzaam op een ander niveau! Verder wordt er aan mij en andere collega’s  ruimte geboden om zelf een gave app te programmeren met alle facetten die daarbij horen. Hiermee kan ik mijzelf opnieuw uitdagen en verder ontwikkelen in de richting die ik wil. Dit alles vindt plaats in een informele en gezellige sfeer waarbij de platte organisatie structuur van KZA zorgt voor korte lijntjes en dat alles bespreekbaar is.
Elwin Linsen

Testspecialist, KZA

Door de nadruk op persoonlijke ontwikkeling en de opdrachten op het snijvlak van Business en IT was ik al snel overtuigd van KZA. Er wordt echt geïnvesteerd in medewerkers, in de vorm van cursussen, (externe) coaching en opleidingen. Groei en beweging zijn belangrijk voor me! Samen met mijn Business Unit Manager heb ik een pad uitgestippeld dat past bij mijn ambitie. In mijn geval ligt dat op het vlak van Business Analyse, Management en Agile Transities. Andere trainees hebben zich weer ontwikkeld in Programmeren en Testautomatisering. Die diversiteit is wat KZA in mijn ogen sterk maakt. Doordat iedereen betrokken is en in zichzelf investeert zijn we een energieke organisatie. Er is gelukkig ook ruimte voor ontspanning. Het mooiste voorbeeld daarvan is de jaarlijkse wintersport! Door de combinatie van uitdaging en leuke collega’s rijd ik elke werkdag weer met plezier naar het werk.

Timo Nadorp

Testspecialist, KZA

Sinds 2004 werk ik met veel plezier bij KZA: mooie opdrachten, veel ontwikkelmogelijkheden, platte en eerlijk organisatie, fijne collega’s, betrokken en toegankelijk management en geweldige kantoormedewerkers. Zelf heb ik mij ontwikkeld in mijn tijd bij KZA van kwaliteits- en projectmanager tot Agile Coach en Senior Scrum Master. De ruimte die gegeven wordt om jezelf en je collega’s te verbeteren, zoals via Gildes en interne opleidingen, zijn ruim aanwezig.
Jaap Schuttevaer

Testspecialist, KZA

Testen is voor mij als een gigantische legpuzzel. Een uitdaging tot het laatste stukje, maar als ik hem eenmaal heb opgelost dan wil ik een nieuwe. Want de tweede keer voelt die puzzel te makkelijk. De derde keer kan ik hem dromen, en de twintigste keer is het niet meer leuk. Gelukkig zit ik bij KZA dan op precies de juiste plek! Want als ik uit m’n opdracht gegroeid ben, meer wil leren, of misschien iets compleet anders wil proberen, dan kan dat! Soms houdt dat een nieuwe opdracht in, en andere keren wordt die honger naar ‘iets nieuws’ gestild met bijvoorbeeld een leuke (en vooral ook relevante) cursus of training. Maar het eindresultaat is altijd hetzelfde: ik groei in de richting waarin ík wil groeien, en KZA helpt mij daarbij. Dat we het daarnaast ook nog eens enorm gezellig hebben met z’n allen, is een fantastische bonus.

Morwenna Waalewijn

Testspecialist, KZA

KZA ziet als geen ander hoe belangrijk Agile is in de huidige markt. Het is dan ook niet voor niets dat ik enorm ben aangemoedigd gebruik te maken van de vele Agile trainingen, workshops en certificeringen. Iets wat ervoor heeft gezorgd dat ik net dat beetje extra kan bijdragen als tester/scrummaster tijdens mijn opdracht. Bij KZA heb ik veel ontwikkelmogelijkheden en word ik vrij gelaten een richting te kiezen. Hierdoor kan ik mijn passie achterna en momenteel specialiseer ik mezelf tot security tester.
Noah Patty

Testspecialist, KZA

Blogs

Testautomatisering… Begin vooral niet met discussiëren!

Discussies kunnen eindeloos duren, zonder dat er acties uit voortkomen. Met name tijdens discussies over technische thema’s kunnen de opvattingen nogal verschillen. Ook de verschillende kennisniveaus van deelnemers kunnen hierbij een rol spelen. Niet alleen kan een...

Lees meer

Van huisartsen naar koeien in twee maanden tijd

...en dat allemaal vanuit huis! Afgelopen december ben ik samen met mijn medetrainee Rick bij KZA begonnen aan de masterclass tot testspecialist. Een vreemde tijd om te starten natuurlijk. Alles was, geheel volgens de corona maatregelen, online georganiseerd. Hoewel...

Lees meer

Quality at Speed?! Podcast met Mark, Erwin en Tom Jessen

Klanten vragen om nieuwe, betere en snellere IT oplossingen en DevOps helpt daarbij. In deze wereld waar we steeds sneller ontwikkelen, vraagt kwaliteit ook om aandacht. Dat levert interessante uitdagingen en vraagstukken op. Gaat kwaliteit en snelheid bijvoorbeeld...

Lees meer