+31 35 543 1000 info@kza.nl

Business Attitude

Werken bij KZA betekent dat je de ruimte krijgt om jezelf, zowel in de diepte als in de breedte, te ontwikkelen. Wij geloven erin dat een professional zich op drie aspecten kan verbeteren. De hard skills, business attitude en soft skills. Een goede omschrijving voor wat wij bedoelen met de business attitude is dat je voor alle mensen binnen een bedrijf een sparringspartner kan zijn. Zo kun je dus goed communiceren met een directeur, een manager, een ontwikkelaar en ga zo maar door. Dit betekent niet dat je overal alles vanaf moet weten maar wel dat je handelt vanuit de gedachten dat de kwaliteit voorop staat en daar samen met andere over kan praten.

Het trainen van je communicatieve vaardigheden is hierbij erg belangrijk, zorgen dat je de juiste vragen kan stellen of hoe je het beste contact kan leggen binnen de organisatie. Op deze vlakken biedt KZA veel mogelijkheden. Een van de dingen die we graag kenbaar maken is ons Flow en Key traject.

Het Flow traject is ontstaan voor onze young professionals. Tijdens het traineeship wordt veel aandacht besteed aan de technische kant maar ook aan je persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat als je op een intake gesprek gaat je professioneel over komt, weet wat je moet/kan zeggen en je kan opstellen als sparringspartner voor onze klant. Tijdens deze gesprekken met een van de trainers leer je jezelf steeds beter kennen en leer je je aan te passen aan bepaalde situaties zonder dat hierdoor het doel (de kwaliteit) uit het oog wordt verloren.

Hetzelfde geldt bijna voor het Key traject. Deze is speciaal voor onze professionals. Vanuit hier duik je verder in waar je bent gebleven vanuit Flow of stap je in een persoonlijk ontwikkelplan op jou afgestemd. Voor dit traject maken wij gebruik van externe trainers die samen met jou gaan kijken wat je verder wilt bereiken in je carrière en waar je je de komende tijd op wilt gaan focussen. Deze gesprekken verschillen van de gesprekken die je met je business unit manager hebt. Daar worden meerdere zaken besproken zoals je huidige opdracht, je technische ontwikkeling, je persoonlijke ontwikkeling en of je het nog naar je zin hebt.

Al met al doen we er alles aan om jou te helpen succesvol te zijn binnen de organisatie waar je voor werkt. Je hebt de regie over je eigen carrière.

Blogs

Masterclass september 2019

September was voor mij en mijn mede trainees (Jamilla, Remy en Tycho) een drukke maand, een leuke maand, maar bovenal een leerzame maand. 2 september zijn wij begonnen aan de masterclass tot testspecialist bij KZA. Die maandagochtend kwamen we binnen; jong, leergierig...

Lees meer

Riskstorming, de basis voor je teststrategie

Als testspecialist (maar ook in andere rollen die ik bij klanten invul) ben ik altijd op zoek hoe ik waarde kan toevoegen. Bijna altijd worden we gevraagd om te ‘testen’ oftewel om door middel van testen inzicht te geven in de kwaliteit van iets wat voor de klant...

Lees meer

Rubber Ducky

Eén van de coolste dingen die ik bij het security gilde heb gedaan is helpen bij een social-engineering opdracht. Mijn doel was om een USB stickje, ook wel een Rubber Ducky genoemd, in een laptop van een medewerker op locatie te pluggen. Met kloppend hart ging ik de...

Lees meer