+31 35 543 1000 info@kza.nl

Business Attitude

Werken bij KZA betekent dat je de ruimte krijgt om jezelf, zowel in de diepte als in de breedte, te ontwikkelen. Wij geloven erin dat een professional zich op drie aspecten kan verbeteren. De hard skills, business attitude en soft skills. Een goede omschrijving voor wat wij bedoelen met de business attitude is dat je voor alle mensen binnen een bedrijf een sparringspartner kan zijn. Zo kun je dus goed communiceren met een directeur, een manager, een ontwikkelaar en ga zo maar door. Dit betekent niet dat je overal alles vanaf moet weten maar wel dat je handelt vanuit de gedachten dat de kwaliteit voorop staat en daar samen met andere over kan praten.

Het trainen van je communicatieve vaardigheden is hierbij erg belangrijk, zorgen dat je de juiste vragen kan stellen of hoe je het beste contact kan leggen binnen de organisatie. Op deze vlakken biedt KZA veel mogelijkheden. Een van de dingen die we graag kenbaar maken is ons Flow en Key traject.

Het Flow traject is ontstaan voor onze young professionals. Tijdens het traineeship wordt veel aandacht besteed aan de technische kant maar ook aan je persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat als je op een intake gesprek gaat je professioneel over komt, weet wat je moet/kan zeggen en je kan opstellen als sparringspartner voor onze klant. Tijdens deze gesprekken met een van de trainers leer je jezelf steeds beter kennen en leer je je aan te passen aan bepaalde situaties zonder dat hierdoor het doel (de kwaliteit) uit het oog wordt verloren.

Hetzelfde geldt bijna voor het Key traject. Deze is speciaal voor onze professionals. Vanuit hier duik je verder in waar je bent gebleven vanuit Flow of stap je in een persoonlijk ontwikkelplan op jou afgestemd. Voor dit traject maken wij gebruik van externe trainers die samen met jou gaan kijken wat je verder wilt bereiken in je carrière en waar je je de komende tijd op wilt gaan focussen. Deze gesprekken verschillen van de gesprekken die je met je business unit manager hebt. Daar worden meerdere zaken besproken zoals je huidige opdracht, je technische ontwikkeling, je persoonlijke ontwikkeling en of je het nog naar je zin hebt.

Al met al doen we er alles aan om jou te helpen succesvol te zijn binnen de organisatie waar je voor werkt. Je hebt de regie over je eigen carrière.

Blogs

Testautomatisering… Begin vooral niet met discussiëren!

Discussies kunnen eindeloos duren, zonder dat er acties uit voortkomen. Met name tijdens discussies over technische thema’s kunnen de opvattingen nogal verschillen. Ook de verschillende kennisniveaus van deelnemers kunnen hierbij een rol spelen. Niet alleen kan een...

Lees meer

Van huisartsen naar koeien in twee maanden tijd

...en dat allemaal vanuit huis! Afgelopen december ben ik samen met mijn medetrainee Rick bij KZA begonnen aan de masterclass tot testspecialist. Een vreemde tijd om te starten natuurlijk. Alles was, geheel volgens de corona maatregelen, online georganiseerd. Hoewel...

Lees meer

Quality at Speed?! Podcast met Mark, Erwin en Tom Jessen

Klanten vragen om nieuwe, betere en snellere IT oplossingen en DevOps helpt daarbij. In deze wereld waar we steeds sneller ontwikkelen, vraagt kwaliteit ook om aandacht. Dat levert interessante uitdagingen en vraagstukken op. Gaat kwaliteit en snelheid bijvoorbeeld...

Lees meer